Eladó ingatlan

Eladó ingatlan Körmend történelmi belvárosának szívében, új építésű lakóparkban. Igényes környezetre, minőségi lakásra vágyik, melyet áthat a történelem fuvallata? 

A Rákóczi 10. lakópark éppen ezt nyújtja Önnek, mely a Pászthory-ház és a Fényes Vendéglő helyén épül. Aggodalomra semmi ok, a Pászthory-ház eredeti homlokzata felújításra kerül, így őrizzük meg történelmi örökségünket.

A lakópark előnyei ingázók számára

Amennyiben Ön a környező városok valamelyikében dolgozik, akkor a körmendi eladó ingatlan a legjobb megoldás. 

Akár Szombathelyen, Győrben, Szentgotthárdon, Vasváron, Zalaegerszegen vagy akár Ausztriában dolgozik, a Rákóczi 10. lakópark nyugalmat és biztonságot nyújt, valamint megkönnyíti az autóval történő ingázást.

Az M86-os úton a felsorolt városok elérhetők, továbbá 2021-re elkészül az M8-as autóút, mely révén az ausztriai határ is könnyen megközelíthetővé válik. Amennyiben ingázáshoz keres megfelelő elhelyezkedésű igényes eladó ingatlant, akkor a Rákóczi 10. lakópark révén megtalálta.

Eladó ingatlan biztonságos, nyugodt környezetben

A Rákóczi 10. lakópark teljes biztonságot és nyugodt környezetet biztosít a lakók számára. A nyugalom szigete a belváros szívében. 

A lakópark elektromos távirányítóval nyitható, automatikusan záródó kapuval rendelkezik. Ebből adódóan a zárt, rendezett, zöld udvart nyugodtan tudják használni a lakók. Igény esetén kialakítható játszótér vagy street workout fitness park.

Értékeink biztonsága is fontos, ezért a lakópark mélygarázzsal rendelkezik, mely nemcsak a biztonságot, de a parkolási problémát is megoldja. A parkolóhelyekhez egyéni zárható tároló tartozik, továbbá egy közös kerékpártároló is a lakók rendelkezésére áll.

Eladó ingatlan keresése során fontos hangsúlyt fektetnünk a biztonsági kérdésekre, hiszen saját magunk, családunk és értékeink biztonsága elsőbbséget élvez. A Gépész Zala Invest Kft. mindezt megadja Önnek és családjának a Rákóczi 10. lakópark révén.

eladó ingatlan Rákóczi10 - rakoczi10.hu

Penthouse lakások a Rákóczi 10. lakóparkban

Legyen saját tetőkertje Körmend történelmi belvárosának szívében! Eladó ingatlan a Rákóczi 10. lakóparkban penthouse lakás formájában.

Szeretne igazán igényes életteret saját magának és családjának? Erre a legmegfelelőbb egy penthouse lakás a Rákóczi 10. lakóparkban, mely minden igényt kielégít, amit egy igényes lakás nyújthat, hiszen közel 90 négyzetméteres terasz egészíti ki az ingatlant, mégis a belvárosban van, néhány percnyi elérhetőségre mindentől.

eladó ingatlan - rakoczi10.hu

Egy penthouse lakás legnagyobb előnye, hogy elegendő életteret jelent a gyermekek számára, valamint a felnőtteknek társasági összejövetelekhez vagy pihenéshez.

Ragadja meg az alkalmat! Legyen saját penthouse lakása, melyet történelmi légkör leng körül.

Kényelem és magas színvonal

Az eladó ingatlan kifejezés nem írja le elég jól azt a kényelmet és magas színvonalat, amit a Gépész Zala Invest Kft. nyújt a Rákóczi 10. lakópark lakói számára. 

Az építőanyagok minősége, a magas színvonalú kivitelezés, a megújuló energia kihasználása, mind olyan színvonalat képvisel, mely tartós kényelmet nyújt a lakók számára.

Az erkélyes lakások kényelme mellett további előnyt jelent a lift, mélygarázs, tárolók, valamint az, hogy a lakópark akadálymentesített épület.

A CSOK igénylésével új lakóink számára igényes eladó körmendi lakás érhető el a Rákóczi 10. lakóparkban.

Amennyiben Ön igényes, biztonságos, magas színvonalú eladó ingatlant keres, akkor megtalálta. Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken!