Új építésű lakás

Egy új építésű lakás mindig vonzó azok számára, akik modern környezetre vágynak. A Rákóczi 10. lakópark nemcsak új, de magas színvonalú ingatlan, mely minden igényt kielégít. 

Amennyiben Ön Körmenden keres új építésű lakást, de kényelmesen szeretné élni a mindennapjait, akkor a Rákóczi 10. lakópark lesz a legjobb választás, hiszen a belváros szívében helyezkedik el, percekre minden szolgáltatástól, mely a településen megtalálható.

A nyugalom szigete a belváros szívében

Nyugodtan hagyatkozhatunk kényelmi szempontjainkra, hiszen a belváros közelsége ellenére zavartalan életet élhetünk a Rákóczi 10. lakóparkban. 

Amikor az ember új építésű lakást keres, sokszor beleütközik abba a dilemmába, hogy központi elhelyezkedésű legyen vagy nyugalmas. Ez tényleg nehéz döntés, hiszen az úgynevezett nyugodt környezetben található lakóparkok általában a külvárosban, olykor a városon kívül helyezkednek el, ahonnan nehézkes bárminek a megközelítése.

A belváros közelsége azonban felveti a parkolási gondokat, a beszűrődő zajokat és a biztonság kérdését. Mégis hogyan kellene döntenünk ilyen esetben?

Mit szólna ahhoz, ha felajánlanánk egy lehetőséget, ahol belvárosi új építésű lakásról van szó, mely mindezek ellenére nyugodt életet biztosít a lakóparkon belül?

A 2021-re elkészülő M8-as autóút tehermentesíti a belváros forgalmát, így a Rákóczi utca tervezetten kétszer egysávos forgalomra korlátozódik, kiegészítve egy-egy parkolósávval. Így ezt a nyugalmat és közelséget nyújtja a Rákóczi 10. lakópark, mely zárt, zöld udvarral rendelkezik, ahol akár játszótér is kialakítható, mélygarázs a parkolási gondok elűzésére, és elektromos, automatikusan záródó kapu, valamint zárható tároló a biztonság érdekében. Mindez Körmend történelmi belvárosának szívében.

új építésű lakás Rákóczi10 - rakoczi10.hu

Modern megoldások a környezettudatosság jegyében

A Rákóczi 10. lakópark projektcsapata hozzáértő, nagy jártassággal rendelkező szakemberekből áll, akik a környezettudatosságot tartották szem előtt a tervezés során. 

Egy új építésű lakás lehet komfortos, kellemes, kényelmes, de mindez hiábavaló, ha nem tartjuk fontosnak az épület üzemeltetésnek környezeti hatásait.

új építésű lakás - rakoczi10.hu

A Gépész Zala Invest Kft. csapata számára fontos a környezettudatosság, ezért megújuló energiát felhasználó új építésű lakások építése a cél. Az sem utolsó szempont, hogy ez a koncepció hosszú távon élhető, alacsony fenntartási költséggel rendelkező lakásokat eredményez.

Jelen klímakrízis közepette nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezt a tényezőt, sem új építésű lakás vásárlása során, sem a mindennapjainkban.

Új építésű lakás – kényelem és biztonság

A Rákóczi 10. lakópark projektje mögött a Kozma Épületgépészeti Kft. áll, mely elismert cég a kivitelezők körében. Ez önmagában garantálja a lakások színvonalát, kényelmét és a biztonságot. 

A Kozma Épületgépészeti Kft. számos megyei és országos kitüntetést kapott, hiszen a csapat hozzáértő és tapasztalt szakemberekből áll. Ezen túl érdemes megemlíteni, hogy a lakópark minőségi alapanyagok felhasználásával épül.

A kényelem tekintetében érdemes megemlíteni a liftet, valamint azt, hogy az épület akadálymentesített és mélygarázzsal rendelkezik.

A fentiek alapján látható, hogy újépítésű lakás tekintetében a körmendi Rákóczi 10. lakópark a lehető legjobb választás azok számára, akik igényes környezetben, minőségi lakásokban szeretnének élni a történelmi belváros szívében.